Този сайт използва бисквитки,

чрез които ще улесним Вашето сърфиране.

Приемам

 ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ:

Всички цени на стоките в електронния магазин са в български лева. Обявените цени на стоките са окончателни, важат за деня на поръчката и са с включен ДДС. Цената на отделните предлагани стоки е поставена непосредствено до снимката на съответната стока.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 

1.   Чрез наложен платеж (плащане при доставянето на стоката):
При избор за заплащане на цената при доставка (наложен платеж), клиентът заплаща обявената дължима сума към момента на покупката на куриера, извършил доставката. Това може да стане и в офис на куриерската фирма. 
 Ще получите касов бон от нас или разписка за Пощенски паричен превод от куриера. 

Пощенски паричен превод
Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава търговеца от задължението да издава фискална касова бележка е плащането към него да се извършва, чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто са от куриерска фирма Спиди АД.
Самата услуга Наложен платеж, чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.
За направеното от клиента плащане, куриерите от Спиди издават разписка за пощенски превод за стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат счетоводен документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава фискална касова бележка. 

2.   Чрез банков превод:  
За целта е необходимо да извършите банков превод. Банковата сметка, ще ви бъде изпратена след като ни известите, че желаете да заплатите по банков път. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

 

УСЛОВИЯ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА МАГАЗИНА

ОБЩИ УСЛОВИЯна електронен магазин www.kilimite.com

Моля, преди да използвате този уеб сайт, внимателно прочетете настоящите Общи Условия. Като осъществявате достъп и използвате този уеб сайт, вие се съгласявате с тези условия и ги приемате безусловно и без ограничения. В случай, че НЕ ПРИЕМАТЕ Общите Условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Настоящият документ съдържа Общи Условия, съгласно които„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД, ЕИК:200877784,
гр.Сливен,ул.Дивичково 30, предоставя услуги на Клиентите си посредством интернет магазинwww.kilimite.com. Тези условия са обвързващиза всички Клиенти. Клиентите се считат за уведомени и изразяват съгласието си със същите преди извършване на заявката за покупка на стоки от електронния магазин. Приемайки настоящите Общи условия, Клиентите дават и изричното си съгласие за сключване на договор от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Стоки, обект на продажба


Обект на продажба са Стоките, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя.
Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид, качество и количество в същия. „ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените Стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на Стока / Стоки се приема за изразено писмено съгласие от страна на Потребителя относно вида, качеството и количеството на Стоката / Стоките.


Доставка
 

Доставките се извършват с куриерски фирми, които могат да Ви доставят заявеното до вашият адрес. Желателно е да дадете адрес, на който може да се получи стоката през времето от 10:00 до 17:30 часа. При получаване на стоката се плаща цената за доставка, посочена в поръчката.Отказването от направена вече поръчка може да стане чрез и-майл или по телефона.


Цена


Цените на предлаганите стоки са посочени за всеки вид стока поотделно с оглед нейните специфики - цвят, размер, материал и т.н.
Цената за доставка на стоките е съобразно тарифата на куриерската фирма, с която работим. При запитване по телефона може да ви кажем за всеки килим, според размера, колко ще струва доставката.

Заплащане на поръчаните стоки:


       * Плащане при доставка (наложен платеж)

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката.
 
    * Плащане по банков път
 
За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД. Банковата сметка, ще ви бъде изпратена след като ни известите, че  желаете да заплатите по банков път. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Рекламации


На рекламация подлежат Стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в Сайта и / или в съпътстващите ги сертификати, упътвания за ползване и други, доколкото такива има издадени за съответната Стока / Стоки, както и тези, които при доставката на Потребителя съдържат явни недостатъци /не се счита за недостатък разликата в нюанса на цветовете, и това неможе да бъде основание за връщане на стоката/. За целта при доставката Потребителя отбелязва върху товарителницата, наличието на явни недостатъци и/или несъответствие в  количеството, в противен случай се счита, че количеството стока съответства на поръчаното и договорът е изпълнен точно. 
Извън случаите на несъответствие в количеството рекламации относно закупени и предадени Стоки могат да бъдат направени в срок от 14 дни, считано от датата на доставката.
Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, считано от датата на доставката, без изрични основания за това, с транспорт за сметка на клиента  стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й на клиента (включително ненарушената опаковка).

При възникване на рекламация може да се свържете с нас на телефон 0879500510 или ни пишете на имейлТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..Права и задължения на„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД


„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДима право, но не и задължение, да запазва материали и информация, използвани / разположени на сървъра наwww.dariashop.comили направени достояние на трети лица от Потребител, и да ги предоставя на трети лица и съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата и законните интереси, собствеността и сигурността наwww.dariashop.com, както и на трети лица, в случаите на предявени искове във връзка с нарушаване на техни права по повод на използвани или разпространени информация или материали, както и в случаите, когато материалите или информацията са изискани от държавни органи, по силата на изрична законова разпоредба.  
„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДима право по всяко време, без уведомяване на Потребителя, когато последният ползва сайта  в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД, да прекратява достъпа на потребителя до Сайта.„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДне носи отговорност спрямо Потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на достъпа, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез Сайта на „ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД.
„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДне носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли във връзка с използването, достъпа или достоверността на тези материали и съдържание. Потребителят носи пълна отговорност за всички причинени вреди на„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДи трети лица вследствие използване или достъп до тези Интернет страници и ресурси.
Потребителят е длъжен да обезщети„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДи всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове и / или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страницата, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителя е използвал, разположил на сървъра на„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООД, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДв нарушение на закона, настоящите Общи условия, добрите нрави или Интернет етиката.

Защита на личните данни. Kонфиденциалност.


Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до личните си  данни, които е въвел или са станали достояние на„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДпри ползване от него на Сайта, както и на поправка на тези лични данни. 
Потребителите, които са попълнили регистрационната форма и са приели настоящите общи условия изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДпо електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги.
„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДзаявява, че предоставените от Потребителите на сайта  лични данни не се преотстъпват на трети лица за рекламни, промоционални и /или каквоти и да било други цели. 
„ДАРИЯ КАРПЕТ” ЕООДси запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо възоснова на разпореждане на съответен държавен орган, издадено по надлежния ред, или с оглед  изпълнение на законови юридически процедури, или за да се спазят общите  условия на сайта за електронна търговия.Уведомления


Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, свързани с поръчката и доставката на Стоки чрез Сайта се извършват на телефоните / адресите за контакти, обявени на видно място в Сайта и респективно на посочените телефони / адрес за контакт на Потребителя  - в това число и  e-mail адреси.
 

 Магазин "Дария"-гаранция за сигурни покупки!