Този сайт използва бисквитки,

чрез които ще улесним Вашето сърфиране.

Приемам

Какво представлява килимът?

Килимътпредставлява тъкано подово покритие, изработено от текстил.Има много видове килими и подови настилки във всякакви стилове, материали и цветове, които са подходящи за всяка стая в дома ви.

 Уют, удобство, практичност 

Килимите са удобни, меки и топли. Никога няма да ви измръзнат краката, ако ходите по килим. Изолационните способности на килима спомагат за създаването на по-тиха, по-спокойна обстановка във вашия дом. Те намаляват шума от ходене по пода, както отвътре в самото помещение, така и между етажите. Килимът прави вашия под по-безопасен, по-нежен и осигурява повърхност, която не допуска подхлъзване и е естествен омекотител при падане, което е много важно, ако имате бебе или прохождащи деца. Килимът е слой изолация, който повишава топлината в помещението и може да допринесе за намаляване на разходите за отопление на жилището. 
Противно на всеобщото мнение, килимът е всъщност много по-чист в сравнение с другите настилки. Запрашването на въздуха е много по-малко в помещения с килими, тъй като той практически ги улавя, а след това лесно се премахват от него с обикновена прахосмукачка. Килимът е настилка, която лесно се подменя с друг вид килим или с друга настилка. За да си сложите килим на пода, не е задължително нивото на пода да е идеално равно, което спестява средства, евентуално необходими за замазка. В сравнение с други подови настилки и мебели, новият килим има ниски нива на органични летливи вещества, за разлика от много бои и лакове.